testimonials

Deel jouw ervaring op mijn website

Wake-up call

Gedeeld door Wendy

Heb even getwijfeld om me in te schrijven voor de training “kracht van de vrouw” omdat ik na het volgen van een training mindfulness nog weinig dacht te kunnen bijleren. Niets bleek minder waar.
Na een drukke werkdag met mezelf geconfronteerd worden is niet iets waar ik naar uitkijk, ik moet het toegeven….maar ik ben toch iedere keer weer heel blij dat ik mijn luie zetel heb ingeruild voor een avondje “Riet & the ladies.”
Je trainingen zijn steeds een ware wake-up call voor me, en de aanstekelijkheid en positieve vibe waarmee je alles weet over te brengen is maar weinig trainers gegeven. ‘t Is altijd weer een verrijking om te beseffen dat zo veel vrouwen met dezelfde dingen worstelen en dat de oplossing vaak zo eenvoudig kan zijn. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met de bagage en tools die je ons gegeven hebt. Meer dan dat (en een paar mooie pumps) heeft een vrouw anno 2013 toch niet nodig om haar mannetje te staan?

Bedankt Riet!

womenpower

Gedeeld door Isabelle

Ik ben blij dat ik deze cursus aan mezelf cadeau gegeven heb. Het was zeer verrrijkend! Jouw enthousiasme was echt aanstekelijk. Ik sta terug letterlijk en figuurlijk met mijn twee voeten op de grond en heb meer zelfvertrouwen. Mijn omgeving zal er de vruchten van plukken en ikzelf ook natuurlijk.

Bedankt voor alles en doe zo verder!

mindfullness werkt

Gedeeld door rudy

Beste, lieve Riet
Vijf maand geleden had je mij aangeraden om mindfullness training te volgen.
Op dat moment had ik er nooit van gehoord.
Met enige nieuwsgierigheid heb ik de 2 boeken “waar je ook gaat daar ben je” en “ een pad van vrijheid “ gelezen die je mij aanbevolen had. Hierdoor wist ik toch een beetje wat ik verwachten kon.
Met enige aarzeling ben ik je 8 weken minfullness training gevolgd .
Vijf weken erna ben ik nog steeds overtuigd dat het mij goed doet en de medidatie werkt als een soort zelfzorg.
Gedurende deze periode leerde ik mezelf beter kennen. Ik ben veranderd voor mijn omgeving, een zachter mens geworden, tijdig mijn alarmsignalen gewaar geworden, minder impulsief gaan reageren en bewustere keuzes gaan maken .
Als trainster ben je top. Je kon het doel van de training, met de nodige persoonlijke aandacht voor ieder van ons successvol bereiken . Je entousiasme, uitstraling, geduld en talrijke realistische voorbeelden zorgden voor de nodige ondersteuning en inzicht.

een impressie

Gedeeld door hilda

Lieve Riet, lieve mede-cursisten,

Dank Riet, voor deze ingrijpende 8 weken die kortweg een verademing waren voor elkeen in de groep.
Ons rest alleen verder te gaan met wat jij ons -met jouw subtiele doch vastbesloten stijl - hebt aangeleerd.
De kracht en de zelfzekerheid die je uitstraalt overtuigt mij om elke dag tijd te nemen voor een mindful leven !

Het ga jullie allen goed ! Hilda

Deel hier jouw ervaring
 

12345678

AGENDA

Inschrijven kan telefonisch, via e-mail of via de agenda op de website

overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Meer informatie   Akkoord