testimonials

Deel jouw ervaring op mijn website

Een ervaring waar ik met de glimlach op terugkijk

Gedeeld door Lisa

Beste Riet,
Jij hebt mij de moed en de kracht gegeven om deel te nemen aan mindfullness, waar ik in het begin erg sceptisch tegenover stond.
Nu achteraf,8weken later, ga ik de sessies heel hard missen.
Ik keek er naar uit elke woensdagavond naar jouw wijze woorden te luisteren en naar de ervaringen van de mensen uit de groep.
Waar ik in les 1 binnenkwam als een bang vogeltje, voel ik mij nu een sterkere persoon die alles veel beter kan relativeren, veel rustiger kan omgaan met situaties en ik bekijk het leven nu met andere ogen.
Ik kan nu terug genieten van de kleine dingen in het leven, dingen die ik anders vanzelfsprekend vond. Mijn ogen zijn geopend.
Jij hebt ons een andere weg getoond die we kunnen inslaan om een veel gelukkiger en aangenamer leven te kunnen leiden.
Een weg die ik met beide handen grijp!
"Het is ok..."
Drie simpele woordjes die voor mij mijn leven veranderden.
"Denken is denken..."
"Het in niet omdat ik mij nu zo voel, dat ik mij zo moet blijven
voelen..."

Ik kan alleen maar zeggen BEDANKT RIET! Jij hebt zoveel voor mij betekend de laatste maanden en dankzij jou heb ik mij nooit "alleen" gevoeld.

Mindfullness is voor mij echt met mijn voeten terug op de grond komen.
En ik ben echt blij met waar ik nu sta.

Grtjs Lisa

Mindfulness = zo verademend...

Gedeeld door Delphine

Riet, dank je wel om al je verhalen en ervaringen met ons te delen. Je bent GEWELDIG!

Ik ben stiekem ‘jaloers’ op al jouw kennis en jouw kracht! Situaties die zo moeilijk lijken, jij maakt ze zo gemakkelijk en je hebt steeds zo’n simpel antwoord klaar, dat een wereld van verschil maakt. Chapeau daarvoor!

Zoals je wel tien keer zei, meditatie is geen zweverig gedoe… Het is met je voeten op de grond komen en je bewust zijn van alles…

Je leerde me om afstand te nemen… Om de dingen anders te bekijken. Zo leerde ik rustiger omgaan met alles en iedereen. Dat kan alleen maar mijn levenskwaliteit verbeteren.

Ademruimte nemen, dit is mijn belangrijkste les en het brengt me zoveel bij.

Aan al diegene die denken dat meditatie of Mindfulness iets zweverigs is of iets te maken heeft met wierookstokjes… Think again.

Om de cursus Mindfulness te volgen, ben je sterk en als je hem gevolgd hebt zoals het hoort, dan ben je nog sterker dan voorheen!

Dank je wel Riet! Je bent fantastisch!

Mindfulness, van cursus tot positievere levenshouding

Gedeeld door Yves

"Mindfulness? Zo van dat zweverig, mystiek gedoe? Niks voor mij!". Dat dacht ik, de stoere hyperrealist, toen ik toch maar besloot om de cursus te volgen omdat ik op dat moment door een zware emotionele crisis ging, en gewoon álles wou proberen om mijn probleem op te lossen. "En zie mij hier nu zitten", dacht ik het eerste half uur van de eerste les.
Maar al vrij snel tijdens die eerste les heb ik mijn mening, of eerder mijn (voor)oordeel, grondig moeten herzien. Zweverig? Mystiek? Niks van dit alles, integendeel! Mindfulness gaat immers precies over de realiteit van alledag, over communicatie en interacties met anderen maar vooral ook met jezelf. Mindfulness is niet alleen de cursus maar een andere, positievere manier van leven met aandacht voor en bewustzijn in het "nu", met beide voeten op de grond, geankerd. Met mindfulness leer je meer genieten van de positieve dingen in het leven en beter omgaan met de negatieve.
Mijn probleem zelf heeft de cursus niet kunnen oplossen — daarvoor heb ik hem te laat gevolgd — maar mindfulness heeft wel de manier veranderd waarmee ik met de kleine en grote problemen in het leven omga.

Hartelijk bedankt Riet. Je bent met je wijsheid, je levenshouding en je enthousiaste stijl van lesgeven een bron van inspiratie voor mij geworden.

Dit was wat ik nodig had...

Gedeeld door Claudine

Lieve Riet,
Ze waren heftig, de afgelopen weken. Er waren lange periodes van rust, waarvan ik dacht, yes, ik ben er!! Maar dan weer kwam een zware dip. Het mocht er zijn...
Telkens bracht de meditatie rust en een vredig gevoel diep van binnen. Van week tot week zijn we geëvolueerd, gegroeid als het ware in zelfbewust-zijn. Jouw eigen ervaringen, doorspekt met de nodige humor en gekruid met jouw ontwapenende lach waren zo herkenbaar. Je leerde ons dankbaar te zijn om kleine dingen.
Nu is het kunst dit vol te houden, het mediteren blijven beoefenen. Nooit gedacht dat dit de weg was.
Dankbaar dat ik via jou mindfullness leerde ontdekken.

Deel hier jouw ervaring
 

12345678

AGENDA

Inschrijven kan telefonisch, via e-mail of via de agenda op de website

overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Meer informatie   Akkoord