testimonials

Deel jouw ervaring op mijn website

Dit was wat ik nodig had...

Gedeeld door Claudine

Lieve Riet,
Ze waren heftig, de afgelopen weken. Er waren lange periodes van rust, waarvan ik dacht, yes, ik ben er!! Maar dan weer kwam een zware dip. Het mocht er zijn...
Telkens bracht de meditatie rust en een vredig gevoel diep van binnen. Van week tot week zijn we geëvolueerd, gegroeid als het ware in zelfbewust-zijn. Jouw eigen ervaringen, doorspekt met de nodige humor en gekruid met jouw ontwapenende lach waren zo herkenbaar. Je leerde ons dankbaar te zijn om kleine dingen.
Nu is het kunst dit vol te houden, het mediteren blijven beoefenen. Nooit gedacht dat dit de weg was.
Dankbaar dat ik via jou mindfullness leerde ontdekken.

De cursus 'vrouwenkracht'

Gedeeld door Cindy

De cursus 'vrouwenkracht' heeft mijn leven verrijkt. Ik leerde tot mijn kern komen, kreeg terug contact met wie ik werkelijk ben. Dankzij de cursus weet ik weer wat het betekent voeling te hebben met mezelf. Ik werd me ervan bewust dat het héél belangrijk is om zorg te dragen voor mezelf. Het geeft een gerust gevoel te weten dat je op elk moment regisseur kan zijn van je eigen leven. Ik kan nu meer tot rust komen, hol mezelf niet meer constant voorbij en dat is een ware bevrijding. Bedankt Riet voor de inspirerende cursus. Je bent een fantastische coach! Medecursisten, bedankt voor de fijne momenten en de leerzame ervaringen. Jullie zijn top! Cindy

Wake-up call

Gedeeld door Wendy

Heb even getwijfeld om me in te schrijven voor de training “kracht van de vrouw” omdat ik na het volgen van een training mindfulness nog weinig dacht te kunnen bijleren. Niets bleek minder waar.
Na een drukke werkdag met mezelf geconfronteerd worden is niet iets waar ik naar uitkijk, ik moet het toegeven….maar ik ben toch iedere keer weer heel blij dat ik mijn luie zetel heb ingeruild voor een avondje “Riet & the ladies.”
Je trainingen zijn steeds een ware wake-up call voor me, en de aanstekelijkheid en positieve vibe waarmee je alles weet over te brengen is maar weinig trainers gegeven. ‘t Is altijd weer een verrijking om te beseffen dat zo veel vrouwen met dezelfde dingen worstelen en dat de oplossing vaak zo eenvoudig kan zijn. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met de bagage en tools die je ons gegeven hebt. Meer dan dat (en een paar mooie pumps) heeft een vrouw anno 2013 toch niet nodig om haar mannetje te staan?

Bedankt Riet!

womenpower

Gedeeld door Isabelle

Ik ben blij dat ik deze cursus aan mezelf cadeau gegeven heb. Het was zeer verrrijkend! Jouw enthousiasme was echt aanstekelijk. Ik sta terug letterlijk en figuurlijk met mijn twee voeten op de grond en heb meer zelfvertrouwen. Mijn omgeving zal er de vruchten van plukken en ikzelf ook natuurlijk.

Bedankt voor alles en doe zo verder!

Deel hier jouw ervaring
 

12345678

AGENDA

Inschrijven kan telefonisch, via e-mail of via de agenda op de website

overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Meer informatie   Akkoord