testimonials

Deel jouw ervaring op mijn website

Mezelf vinden!

Gedeeld door Cindy

Lieve Riet,
Via het boek "Liefdesbang" zag ik in dat ik de toekomst voor mijn dochter wou veranderen. Via Sandy kwam ik bij jou terecht. Ik kreeg alvast fantastische therapie. Waaruit mijn deelname aan de Mindfulness-cursus voortvloeide èn daarna ook de Mindful Assertief-cursus. Deze cursussen hebben mezelf zo verrijkt dat ik eindelijk na jaren zoeken Cindy terugvond. Mijn eigen ik die ik zo kwijtgeraakt was. Eindelijk heb ik de zin van het leven ontdekt. En vooral, lieve Riet, dankzij jou ontdekt, dat wij het leven niet kunnen controleren. Maar wel dankzij jouw tools het leven kunnen ontvangen en leren omgaan met allerlei hindernissen en obstakels.
Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik met mijn getuigenis ook mensen kan overtuigen van de kracht van deze cursussen.
Nogmaals een dikke proficiat met je boek! Het is compleet prachtig!

Veel liefs, Cindy

Dankbaar

Gedeeld door Yves

Hallo Riet

Ik ben momenteel van een mooie vakantie aan het genieten in Portugal (alleen) en vakantie is ook altijd een mooie gelegenheid om even stil te staan en te reflecteren, ook al leven we mindfull in het nu. Hierbij heb ik ook vaak aan jou gedacht, hoe hard je mij geholpen hebt en hoe je met mindfulness mijn leven een drastische positieve wending gegeven hebt. Ik mediteer (bijna) elke ochtend een half uur, doe yoga en ik denk wel dat ik mindfull door het leven ga. Ik herinner me ook nog veel van jou wijze lessen en daarvan is dankbaarheid. Ik herinner me dat je toen gezegd hebt dat iemand bedanken één van de mooiste gebaren is die je kunt doen, dus... dankjewel Riet, voor alles wat je voor mij gedaan hebt en voor wat je ook vandaag nog in mijn leven betekent en dit ook in de toekomst zult blijven doen.

Warme groetjes uit Portugal.

Yves

Bedankt Riet

Gedeeld door Lisl

Ik kan Riet niet genoeg bedanken voor al de veranderingen die zij teweeg gebracht heeft in mijn leven. Ik voel dat mijn leven aan kwaliteit wint, telkens ik de zaken toepas die Riet mij geleerd heeft.
Ik heb de 8 weken mindfulness gevolgd bij Riet om met angsten en stress om te gaan.
Het belangrijkste wat deze cursus mij geleerd heeft, is om te leven in het nu. Je laat los wat geweest is en je maakt je geen zorgen om wat morgen komt, want dat is maar morgen. Wanneer je je zorgen maakt over de dingen die moeten komen of geweest zijn, leef je niet in het nu en gaan er zoveel mooie, kleine en grote, momenten in je leven voorbij. Dit zorgt er ook voor dat het leven niet voorbij raast want er zijn zoveel meer momenten waar je kan van genieten.
Deze cursus heeft mij zoveel gegeven dat ik hem een tweede keer gevolgd heb. Mindfulness is en zal iets zijn wat elke dag in mijn leven aanwezig zal blijven omdat het mij echt oprecht gelukkig maakt.
Tenslotte heb ik ook de cursus mindfulness assertief communiceren gevolgd. Je leert er technieken om jezelf onder controle te hebben. Je kan deze technieken gewoon in je dagelijks leven toepassen: wanneer je angst voelt opkomen, weet je wat je moet doen. Wanneer je een belangrijke presentatie moet geven, een examen moet maken, weet je wat je moet doen. Wat voor mij hier zeer belangrijk is geweest, is dat ik geleerd heb om te communiceren met iedereen. Verder voel ik mij ook niet meer schuldig als ik eens neen tegen iemand zeg. Je leert staan voor jezelf op een evenwichtige manier. Dergelijke manier van communiceren zorgt ervoor dat je zelfzekerder wordt. Ik heb het gevoel meer gehoord te worden en zie dat mensen mij meer appreciëren, net omdat ik zo op een respectvolle manier communiceer.
Wat zo krachtig is aan haar is dat zij de dingen benoemt hoe ze zijn en daarmee ook onmiddellijk aan de slag gaat. Telkens je bij haar buiten komt zit je vol energie en heb je oefeningen, tips,… mee waarmee je zelf aan de slag kan. Riet geeft je de tools om je leven zelf in handen te nemen en er iets waardevols van te maken. Je voelt ook écht dat er iets in beweging gezet wordt en ziet stapsgewijs meer en meer resultaten.

Riet, bedankt.
Ik kijk al uit naar je boek!

Mijn regie en ik ...

Gedeeld door Nadia

Mindfullness Assertief ...

Helpt mij opnieuw op weg ....
Op weg mezelf als een sterke boom te zien met diepe wortels
Helpt mij te bepalen hoe dicht mensen mogen komen,
hoe mensen mij kunnen aanspreken, benaderen ....
Hoe ik zelf kan bepalen hoe ik omga met alles wat er rondom mij gebeurt.
Op weg met een koffertje ademhaling, communcatie ....
Op weg met voetjes stevig op de grond en rechte Ik ...
Een fijne aangename manier om te laten zien wie ik werkelijk ben
Fijn om te voelen dat de meegegeven kennis echt werkt in het dagelijkse leven.

Dankzij jouw prachtige cursus Riet, heb jij mij alweer een stuk geholpen op mijn (soms moeilijke)
weg om dicht bij mezelf te blijven .....

Thx Riet, warme groet xxx

Deel hier jouw ervaring
 

12345678

AGENDA

Inschrijven kan telefonisch, via e-mail of via de agenda op de website

overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Meer informatie   Akkoord