testimonials

Deel jouw ervaring op mijn website

8 weken training mindfulness : LEEF in het NU

Gedeeld door Piet

Ik heb net 8 weken training mindfulness achter de rug.
Riet doet dit zeer goed met de nodige kennis van zaken en vol enthousiasme.
Opbouwende cursus die je leert in het nu leven, jezelf ok vinden, geen oordeel te vellen, terug genieten van het leven en nog veel meer.
Je krijgt contact met verschillende soorten van meditatie en ook 1 yoga sessie. Het vraagt wel 1 uur dagelijkse training.
Ideaal voor mensen die bij of na een depressie of burn out de draad weer willen opnemen maar het op een andere wijze willen aanpakken.
Ikzelf vond de Yoga het best bij mij passen en wat ik geleerd heb om terug als ik wandel niet steeds aan mijn werk te denken maar te leren genieten van het moment.
Het is zeker een aanrader om deze cursus mindfulness te volgen. Ik ga waarschijnlijk ook de cursus mindfulness assertief volgen waarvan ik het boek reeds gekocht heb.
De technieken methoden toepassen is natuurlijk de kunst maar stap voor stap komen we er wel.
Zeker doen en neen ik krijg geen vergoeding om dit te schrijven.
LEEF in het NU, niet gisteren, niet morgen maar NU.
Groeten,
Piet (een ingenieur die enkel maar had geleerd om iets nuttigs te doen en steeds bij de goede en de beste te moeten zijn maar nooit geleerd om ook eens "NIETS" de doen en daarvan te GENIETEN)

Mezelf vinden!

Gedeeld door Cindy

Lieve Riet,
Via het boek "Liefdesbang" zag ik in dat ik de toekomst voor mijn dochter wou veranderen. Via Sandy kwam ik bij jou terecht. Ik kreeg alvast fantastische therapie. Waaruit mijn deelname aan de Mindfulness-cursus voortvloeide èn daarna ook de Mindful Assertief-cursus. Deze cursussen hebben mezelf zo verrijkt dat ik eindelijk na jaren zoeken Cindy terugvond. Mijn eigen ik die ik zo kwijtgeraakt was. Eindelijk heb ik de zin van het leven ontdekt. En vooral, lieve Riet, dankzij jou ontdekt, dat wij het leven niet kunnen controleren. Maar wel dankzij jouw tools het leven kunnen ontvangen en leren omgaan met allerlei hindernissen en obstakels.
Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik met mijn getuigenis ook mensen kan overtuigen van de kracht van deze cursussen.
Nogmaals een dikke proficiat met je boek! Het is compleet prachtig!

Veel liefs, Cindy

Dankbaar

Gedeeld door Yves

Hallo Riet

Ik ben momenteel van een mooie vakantie aan het genieten in Portugal (alleen) en vakantie is ook altijd een mooie gelegenheid om even stil te staan en te reflecteren, ook al leven we mindfull in het nu. Hierbij heb ik ook vaak aan jou gedacht, hoe hard je mij geholpen hebt en hoe je met mindfulness mijn leven een drastische positieve wending gegeven hebt. Ik mediteer (bijna) elke ochtend een half uur, doe yoga en ik denk wel dat ik mindfull door het leven ga. Ik herinner me ook nog veel van jou wijze lessen en daarvan is dankbaarheid. Ik herinner me dat je toen gezegd hebt dat iemand bedanken één van de mooiste gebaren is die je kunt doen, dus... dankjewel Riet, voor alles wat je voor mij gedaan hebt en voor wat je ook vandaag nog in mijn leven betekent en dit ook in de toekomst zult blijven doen.

Warme groetjes uit Portugal.

Yves

Bedankt Riet

Gedeeld door Lisl

Ik kan Riet niet genoeg bedanken voor al de veranderingen die zij teweeg gebracht heeft in mijn leven. Ik voel dat mijn leven aan kwaliteit wint, telkens ik de zaken toepas die Riet mij geleerd heeft.
Ik heb de 8 weken mindfulness gevolgd bij Riet om met angsten en stress om te gaan.
Het belangrijkste wat deze cursus mij geleerd heeft, is om te leven in het nu. Je laat los wat geweest is en je maakt je geen zorgen om wat morgen komt, want dat is maar morgen. Wanneer je je zorgen maakt over de dingen die moeten komen of geweest zijn, leef je niet in het nu en gaan er zoveel mooie, kleine en grote, momenten in je leven voorbij. Dit zorgt er ook voor dat het leven niet voorbij raast want er zijn zoveel meer momenten waar je kan van genieten.
Deze cursus heeft mij zoveel gegeven dat ik hem een tweede keer gevolgd heb. Mindfulness is en zal iets zijn wat elke dag in mijn leven aanwezig zal blijven omdat het mij echt oprecht gelukkig maakt.
Tenslotte heb ik ook de cursus mindfulness assertief communiceren gevolgd. Je leert er technieken om jezelf onder controle te hebben. Je kan deze technieken gewoon in je dagelijks leven toepassen: wanneer je angst voelt opkomen, weet je wat je moet doen. Wanneer je een belangrijke presentatie moet geven, een examen moet maken, weet je wat je moet doen. Wat voor mij hier zeer belangrijk is geweest, is dat ik geleerd heb om te communiceren met iedereen. Verder voel ik mij ook niet meer schuldig als ik eens neen tegen iemand zeg. Je leert staan voor jezelf op een evenwichtige manier. Dergelijke manier van communiceren zorgt ervoor dat je zelfzekerder wordt. Ik heb het gevoel meer gehoord te worden en zie dat mensen mij meer appreciëren, net omdat ik zo op een respectvolle manier communiceer.
Wat zo krachtig is aan haar is dat zij de dingen benoemt hoe ze zijn en daarmee ook onmiddellijk aan de slag gaat. Telkens je bij haar buiten komt zit je vol energie en heb je oefeningen, tips,… mee waarmee je zelf aan de slag kan. Riet geeft je de tools om je leven zelf in handen te nemen en er iets waardevols van te maken. Je voelt ook écht dat er iets in beweging gezet wordt en ziet stapsgewijs meer en meer resultaten.

Riet, bedankt.
Ik kijk al uit naar je boek!

Deel hier jouw ervaring
 

12345678

AGENDA

Inschrijven kan telefonisch, via e-mail of via de agenda op de website

overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Meer informatie   Akkoord