testimonials

Deel jouw ervaring op mijn website

Ik vond mezelf terug

Gedeeld door Lien

De voorbije 8-wekentraining Mindfulness bracht me zoveel meer bij dan ik verwachtte.
De cursus is een aanrader, het is een 8-weken durende rijke voeding voor een klein gepland Mindfulness-zaadje dat alleen maar verder kan groeien en bloeien, ook als het eens stormt.
Dankzij de inspirerende steun en begeleiding van Riet voel ik zoveel tijd na de training nog steeds de warmte en energie die de cursus met zich meebrengt. De dagelijkse oefeningen - hoe klein ook - en manier van leven effenden voor mij opnieuw het pad naar mezelf, en doen dat nog steeds. De gids die Riet was tijdens deze tocht maakten dat ik het overwoekerende onkruid op dat pad kon leren appreciëren, dat niet het vechten ertegen maar het aanvaarden ervan, me terug de schoonheid ervan deed inzien. De hele cursus maakte dat ik niet louter wildernis zag, maar ook gewoon terug een vaste grond, mijn eigen vaste grond.
Ik weet nu dat ik mijn eigen weg heb en dat ik op die weg mijn eigen gids kan zijn. De dagelijkse meditaties en het leren zijn, het leven in het nu, helpen me hier steevast bij.

8 weken training mindfulness : LEEF in het NU

Gedeeld door Piet

Ik heb net 8 weken training mindfulness achter de rug.
Riet doet dit zeer goed met de nodige kennis van zaken en vol enthousiasme.
Opbouwende cursus die je leert in het nu leven, jezelf ok vinden, geen oordeel te vellen, terug genieten van het leven en nog veel meer.
Je krijgt contact met verschillende soorten van meditatie en ook 1 yoga sessie. Het vraagt wel 1 uur dagelijkse training.
Ideaal voor mensen die bij of na een depressie of burn out de draad weer willen opnemen maar het op een andere wijze willen aanpakken.
Ikzelf vond de Yoga het best bij mij passen en wat ik geleerd heb om terug als ik wandel niet steeds aan mijn werk te denken maar te leren genieten van het moment.
Het is zeker een aanrader om deze cursus mindfulness te volgen. Ik ga waarschijnlijk ook de cursus mindfulness assertief volgen waarvan ik het boek reeds gekocht heb.
De technieken methoden toepassen is natuurlijk de kunst maar stap voor stap komen we er wel.
Zeker doen en neen ik krijg geen vergoeding om dit te schrijven.
LEEF in het NU, niet gisteren, niet morgen maar NU.
Groeten,
Piet (een ingenieur die enkel maar had geleerd om iets nuttigs te doen en steeds bij de goede en de beste te moeten zijn maar nooit geleerd om ook eens "NIETS" de doen en daarvan te GENIETEN)

Mezelf vinden!

Gedeeld door Cindy

Lieve Riet,
Via het boek "Liefdesbang" zag ik in dat ik de toekomst voor mijn dochter wou veranderen. Via Sandy kwam ik bij jou terecht. Ik kreeg alvast fantastische therapie. Waaruit mijn deelname aan de Mindfulness-cursus voortvloeide èn daarna ook de Mindful Assertief-cursus. Deze cursussen hebben mezelf zo verrijkt dat ik eindelijk na jaren zoeken Cindy terugvond. Mijn eigen ik die ik zo kwijtgeraakt was. Eindelijk heb ik de zin van het leven ontdekt. En vooral, lieve Riet, dankzij jou ontdekt, dat wij het leven niet kunnen controleren. Maar wel dankzij jouw tools het leven kunnen ontvangen en leren omgaan met allerlei hindernissen en obstakels.
Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik met mijn getuigenis ook mensen kan overtuigen van de kracht van deze cursussen.
Nogmaals een dikke proficiat met je boek! Het is compleet prachtig!

Veel liefs, Cindy

Dankbaar

Gedeeld door Yves

Hallo Riet

Ik ben momenteel van een mooie vakantie aan het genieten in Portugal (alleen) en vakantie is ook altijd een mooie gelegenheid om even stil te staan en te reflecteren, ook al leven we mindfull in het nu. Hierbij heb ik ook vaak aan jou gedacht, hoe hard je mij geholpen hebt en hoe je met mindfulness mijn leven een drastische positieve wending gegeven hebt. Ik mediteer (bijna) elke ochtend een half uur, doe yoga en ik denk wel dat ik mindfull door het leven ga. Ik herinner me ook nog veel van jou wijze lessen en daarvan is dankbaarheid. Ik herinner me dat je toen gezegd hebt dat iemand bedanken één van de mooiste gebaren is die je kunt doen, dus... dankjewel Riet, voor alles wat je voor mij gedaan hebt en voor wat je ook vandaag nog in mijn leven betekent en dit ook in de toekomst zult blijven doen.

Warme groetjes uit Portugal.

Yves

Deel hier jouw ervaring
 

12345678

AGENDA

Inschrijven kan telefonisch, via e-mail of via de agenda op de website

overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Meer informatie   Akkoord